29 Οκτωβρίου 2015

Χωρίς Σχόλια

        Δημοσιεύουμε (χωρίς σχόλια) την επιστολή του ΠΣΑΦ προς τον υπουργό ΥΠΕΝ κ. Σκουρλέτη για τον σύλλογό μας -που ανακάλυψε (ευτυχώς) και έφερε στο φως το energypress-, και την εξώδικη διαμαρτυρία - δήλωσή μας γι' αυτήν.
       Τα συμπεράσματα δικά σας.....
                            
                                                                   Η (εν κρυπτώ) Επιστολή ΠΣΑΦ

                           Πολύτιμος ο χρόνος του ΥΠΕΝ για να δαπανάται από ανύπαρκτους συλλόγους

      Κύριε Υπουργέ,
      Στις 19/10/2015 λάβατε μια επιστολή, από φερόμενο σύλλογο αγροτικών φωτοβολταϊκών, με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Αδικημένων Φωτοβολταϊκών».
      Επειδή πιστεύουμε ότι ο δικός σας χρόνος, αλλά και τον συνεργατών σας είναι πολύτιμος, για να «δαπανάται» με ανύπαρκτους συλλόγους, που στην συγκεκριμένη περίπτωση δημιουργούν σύγχυση στις προσπάθειες που κάνει ο μοναδικός σύλλογος που εκπροσωπεί τα αγροτικά φωτοβολταϊκά, σας επισημαίνουμε τα κάτωθι.
      Ο παραπάνω φερόμενος ως σύλλογος:
          1. Αποτελείται από 9 Μέλη, εκ των οποίων τα 5 αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή πέντε άνθρωποι Διοικούν σωματείο με τέσσερα Μέλη!
          2. Γεωγραφικά δε, συμπεριλαμβάνει ως Μέλη: 5 στο Νομό Έβρου, 2 στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ένα στο Νομό Μαγνησίας και ένα στο Νομό Πέλλας.
          3. Δεν γεννάται βέβαια ζήτημα για «εκλεγμένη διοίκηση» κλπ, αφού όλα κινούνται στην αριθμητική σφαίρα που σας περιγράφουμε παραπάνω.
      Ενώ ως οντότητα είναι «το απόλυτο τίποτα» στο χώρο των «αγροτικών φωτοβολταϊκών», διατείνονται ψευδώς, ότι «εκπροσωπούν» το 55% των παραγωγών, ενώ η αλήθεια είναι ότι εκπροσωπούν μόλις το 0,33%
      Με αυτό τον τρόπο, παραπλανούν την κοινή γνώμη, αλλά και εσάς!
      Κύριε Υπουργέ,
      Σας επισυνάπτουμε τη Λίστα των 1.436 τακτοποιημένων Μελών του Συνδέσμου μας, που είναι ο μοναδικός σύλλογος που εκπροσωπεί τα «αγροτικά φωτοβολταϊκά».
     Τα Μέλη μας, ζουν και εργάζονται σε 36 Νομούς της Ηπειρωτικής χώρας, από το Γύθειο μέχρι τον Έβρο και από την Θεσπρωτία-Αιτωλοακαρνανία μέχρι την Χαλκιδική.
     Τα παραπάνω, με γνώμονα την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

      Με εκτίμηση
      Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας
 Κων/νος Σπανούλης                     Κώστας Γιωτάκος


                                                              Η (δημόσια) Απάντησή μας

                                                          Εξώδικη Διαμαρτυρία - Δήλωση

             του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (Π.Σ.Α.Α.Φ.)
 
            κατά των κ.κ. Σπανούλη Κων/νου προέδρου και Γιωτάκου Κων/νου γενικού γραμματέα του                             Πανελλήνιου Συνδέσμου Αγροτικών Φωτοβολταϊκών (Π.Σ.Α.Φ.) 

          Κύριοι
          Στην από 20 Οκτ. 2015 επιστολή σας με τον απαξιωτικό τίτλο << Πολύτιμος ο χρόνος του ΥΠΕΝ για να δαπανάται από ανύπαρκτους συλλόγους >> που στείλατε στον υπουργό ΥΠΕΝ και δημοσιεύθηκε στις ιστοσελίδες energypress.gr, energyin.gr και afo.gr αναφέρεσται προσβλητικά στον σύλλογό μας με τα παρακάτω ψευδή και παραπλανητικά στοιχεία :
          α. << Στις 19/10/2015 λάβατε μια επιστολή, από φερόμενο σύλλογο αγροτικών φωτοβολταϊκών, με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύλλογος Αδικημένων Φωτοβολταϊκών». Επειδή πιστεύουμε ότι ο δικός σας χρόνος, αλλά και τον συνεργατών σας είναι πολύτιμος, για να «δαπανάται» με ανύπαρκτους συλλόγους... >>
          - Ο Π.Σ.Α.Α.Φ. είναι  υπαρκτός και νόμιμος σύλλογος και όχι “φερόμενος” και “ανύπαρκτοςπου συκοφαντικά υποστηρίζετε, εγγεγραμμένος στο μητρώο Ειρηνοδικείου Αγρινίου με αριθμό καταχώρισης 6 / 9-10-2014. Τα στοιχεία καταχώρησης είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας, προσβάσιμα σε όλους και οφείλαται να ενημερωθείτε γι αυτά πριν συντάξετε την επιστολή σας.
         β. << Ο παραπάνω φερόμενος ως σύλλογος:
               1. Αποτελείται από 9 Μέλη, εκ των οποίων τα 5 αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο. Δηλαδή πέντε άνθρωποι Διοικούν σωματείο με τέσσερα Μέλη!
               2. Γεωγραφικά δε, συμπεριλαμβάνει ως Μέλη: 5 στο Νομό Έβρου, 2 στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, ένα στο Νομό Μαγνησίας και ένα στο Νομό Πέλλας...>>
         - Τα εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου μας είναι 105 σχεδόν στο σύνολο των νομών της χώρας και όχι 9 από 4 νομούς που απαξιωτικά αναφέρεται. Ο αριθμός των μελών είναι καταχωρημένος στην ιστοσελίδα μας και μπορούσατε να ενημερωθείται και τηλεφωνικά γι' αυτό.
        γ. << 3. Δεν γεννάται βέβαια ζήτημα για «εκλεγμένη διοίκηση» κλπ, αφού όλα κινούνται στην αριθμητική σφαίρα που σας περιγράφουμε παραπάνω... >>
        - Η αριθμητική σφαίρα που περιγράφεται είναι ψευδής και παραπλανητική και η διοίκηση υφίσταται στην βάση των καταστατικών μας προβλέψεων (άρθρο 9)
        δ. << Ενώ ως οντότητα είναι «το απόλυτο τίποτα» στο χώρο των «αγροτικών φωτοβολταϊκών», διατείνονται ψευδώς, ότι «εκπροσωπούν» το 55% των παραγωγών, ενώ η αλήθεια είναι ότι εκπροσωπούν μόλις το 0,33%... >>
        - Στην επιστολή μας  διατεινόμαστε ότι “θίγεται το 55% του συνόλουκαι όχι ότι “εκπροσωπούμε το 55% των παραγωγώνπου ψευδώς και συκοφαντικά υποστηρίζετε.

        Επειδή τα αναφερόμενα στην επιστολή σας είναι αυταπόδεικτα ψευδή και συκοφαντικά, δυσφημούν τον σύλλογό μας, θίγουν την υπόστασή του, προσβάλλουν τα μέλη του Δ.Σ. του και αποτελούν επανάληψη πολλαπλών δημοσιευμάτων στην ιστοσελίδα σας (afo.gr)

                                                                                  ζητάμε
       εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από σήμερα, να στείλετε διορθωτική επιστολή στον υπουργό ΥΠΕΝ με τα πραγματικά δεδομένα που προαναφέραμε και να φροντίσετε την δημοσίευσή της στις ίδιες ιστοσελίδες.
       Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας και να κινηθούμε αστικά κι ποινικά εναντίον σας.


           Αγρίνιο 29/10/2015          Παναγιώτου Ευάγγελος
               πρόεδρος Δ.Σ

        Γεροθόδωρος Θεόδωρος
                 Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου