9 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΕΣ


                                                                     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10/04/2017
       Ανακοινώνεται ότι, στο τέλος Μαϊου 2017 θα ασκηθούν νέες ομαδικές αγωγές για την οριζόντια / μη παραμετροποιημένη μείωση τιμών των αγροτικών Φ/Β. Στις αγωγές - που ασκούνται για λογαριασμό νεότερων μελών του Συλλόγου  - μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη που ζημιώθηκαν ( εδώ με κόκκινο ) και το επιθυμούν.
       Θα ασκηθούν ταυτόχρονα για τους παλιούς ενάγοντες, συμπληρωματικές αγωγές των αρχικών, που κατατέθηκαν τον Νοέμβριο 2014 και Ιούνιο 2015 και θα επιδιωχθεί ενιαία εκδίκαση με αυτές.
                                                                                   ΕΠΕΙΔΗ
         - Οι σε βάρος μας στρεβλώσεις και άνιση μεταχείριση είναι αυταπόδεικτες, αναδείχθηκαν από τον σύλλογο επαρκώς ( εδώ και εδώ ) και αναγνωρίσθηκαν επίσημα από την πολιτείαεδώ και εδώ ) και
         - Όπως ενημερωθήκαμε στην σύσκεψη της 16/3/2017 με την πολιτική ηγεσία του Υ.Π.ΕΝ, οι παρεμβάσεις που θα γίνουν μετά τον μηδενισμό του ελλείματος Ε.Λ.ΑΠΕ ( Νοέμβριο ) δεν θα έχουν αναδρομικό χαρακτήρα.
                                                                                 ΚΑΛΟΥΜΕ
τους αγρότες που ζημιώθηκαν από την μη παραμετροποίηση ( ωφελήθηκαν μόνο συνδέσεις 2013 με 0,37708 & 0,3550184 e/kwh ), να συμμετέχουν στις αγωγές και να διεκδικήσουν - πριν παραγραφούν - τα ποσά που τους αναλογούν και δικαιούνται ( εδώ ) από την 1/4/2014.

Πληροφορίες και οδηγίες συμμετοχής εδώ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου