1 Σεπτεμβρίου 2015

"ΦΟΡΜΑ ΑΓΡΟΤΗ" : Η επιβεβαίωσή μας

     Από τα πιο επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε η ορθότητα της ενημέρωσης  που κάναμε την 21/8 στα μέλη μας για την "φόρμα αγρότη".
     Όπως αναφέρεται στην 2η παράγραφο του Δελτίου Τύπου που εκδόθηκε από το γραφείο τύπου του αναπληρωτή υπουργού ΥΠΑΠΕΝ, μεταξύ άλλων παραδόθηκε στον νέο υπηρεσιακό υπουργό και << Το νομοσχέδιο για τις Βοσκήσιμες Γαίες το οποίο έχει περάσει από διαβούλευση και ΚΕΝΕ >>.
     Διευκρινίζουμε ότι ΚΕ.Ν.Ε σημαίνει Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή και πρόκειται για υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, γνωστής και ως Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της βουλής.
                                                                ΕΠΟΜΕΝΩΣ
     η τροπολογία για την "φόρμα αγρότη" που περιλαμβάνεται  ως άρθρο 14  στο συγκεκριμένο Ν/Σ  δεν κατατέθηκε ποτέ στην βουλή και φυσικά δεν ψηφίστηκε ποτέ από καμμιά επιτροπή της.
     Ότι διαφορετικό έχει γραφεί πρόκειται για "αρλούμπα" και φαντασίωση του συντάκτη της !!!...

2 σχόλια:

 1. Υπαρχει καποια ενημερωση για τον χρονο ψηφισης του εν λογω νομοσχεδιου? Και το κυριοτερο αν θα ψηφιστει εν τελη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Στέφανε
   Δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση από κανέναν.
   Το αν, το σε ποια μορφή και το πότε, εξαρτώνται από την πολιτική βούληση και τις προτεραιότητες του νέου υπουργού και της νέας κυβέρνησης. Αφού δεν γνωρίζουμε αυτούς δεν μπορεί να γνωρίζουμε και την βούλησή τους επί του Ν/Σ.
   Ελπίζουμε να κατατεθεί στην νέα βουλή με την μορφή που έχει, αμέσως μετά την συγκρότηση της σε σώμα και την έναρξη λειτουργίας της. Ελπίζουμε..... Δεδομένου ότι την πρώτη περίοδο θα δοθεί προτεραιότητα στα κατεπείγοντα μνημονιακά νομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα της 1ης αξιολόγησης είναι παρακινδυνευμένη οποιαδήποτε πρόβλεψη για τον χρόνο ψήφισης. Σε κάθε περίπτωση εκτιμούμε πως αποκλείετε πριν τον Νοέμβριο.

   Διαγραφή