8 Φεβρουαρίου 2018

Προσφορά Ασφάλισης Φ/Β Πάρκων

                                               
    Μετά από συστηματική έρευνα αγοράς και αξιολόγηση 5 προσφορών που μας υποβλήθηκαν, παρουσιάζουμε σήμερα την προσφορά ασφάλισης Φ/Β πάρκων της εταιρίας GROUPAMA.
                                                                 ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
    Η προσφορά GROUPAMA απευθύνεται στα μέλη του Πανελλήνιου Συλλόγου Αδικημένων Αγροτικών Φωτοβολταϊκών ( Π.Σ.Α.Α.Φ.) Μπορούν όμως να συμμετέχουν και ιδιοκτήτες Φ/Β σταθμών (αγρότες και μη) μη μέλη, υπό την μοναδική προϋπόθεση να κοινοποιήσουν στον σύλλογο (p.s.a.a.fv@gmail.com) την αίτηση – πρόταση ασφάλισής τους.
                                                              ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ  
     Η
προσφορά επελέγη ως πληρέστερη και ανταγωνιστικότερη μεταξύ 5 εταιριών που αξιολογήθηκαν. Αναφέρουμε ενδεικτικά ορισμένα από τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα:
         - Standar καλύψεις σεισμού και αστικής ευθύνης που άλλες εταιρίες παρέχουν ως extra με προσαύξηση ασφαλίστρου.
         - Αξία αντικατάστασης καινουργούς χωρίς μείωση λόγω παλαιότητας που ισχύει σε άλλες.
         - Απαλλαγές ασυγκρίτως χαμηλότερες της αγοράς. Π.χ. για απώλεια εσόδων η απαλλαγή είναι 3 ημέρες έναντι 5-6 των άλλων εταιριών και για βραχυκύκλωμα – λοιπές καλύψεις κ.λ.π. η απαλλαγή είναι 5% με ελάχιστο τα 300 ευρώ, έναντι 10% και ελάχιστο 500 ευρώ των άλλων εταιριών.
         - Δυνατότητα σύνδεσης συναγερμού με ιδιοκτήτη χωρίς υποχρέωση security.

         - Χαμηλότερος συντελεστής κόστους 1,34. Δηλαδή για πάρκο 100 Kwp με σταθερές βάσεις και ασφαλιζόμενη αξία 120.000 ευρώ, το ασφάλιστρο διαμορφώνεται σε 120 Χ 1,34 = 160 ευρώ . Με απώλεια εισοδήματος 50.000 ευρώ διαμορφώνεται σε 120 + 50 Χ 1,34 = 227,8 ευρώ. Αντίστοιχα για ένα 100άρι με trackers, ασφαλιζόμενης αξίας 175.000 και απώλειας εισοδήματος 75.000 διαμορφώνεται σε 175 + 75 Χ 1,34 = 335 ευρώ
                                                                 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ                                        
      Όσοι ικανοποιηθούν από την προσφορά και επιλέξουν να ασφαλιστούν, πρέπει να συμπληρώσουν την δήλωση αποδοχής προσφοράς και την πρόταση ασφάλισης, αναγράφοντας την ημερομηνία που επιθυμούν να εκδοθεί το συμβόλαιο και να αρχίσει η ασφάλισής τους. 15 ημέρες πριν απ' αυτήν θα ειδοποιούνται για την πληρωμή, και αφού την κάνουν θα τους αποστέλλεται το συμβόλαιο. Για ένα μήνα από την παραλαβή του θα υπάρχει δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων, σε περίπτωση μη ικανοποίησης των όρων της προσφοράς. Σε περίπτωση μη πληρωμής η αίτηση θεωρείται άκυρη και δεν εκδίδεται συμβόλαιο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάγιες εντολές αυτόματης πληρωμής των υφιστάμενων συμβολαίων, πρέπει να ακυρωθούν εγκαίρως.
                                                                        ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΖΗΜΙΑΣ
      Σε περίπτωση ζημιάς από καλυπτόμενο κίνδυνο και πριν την υποβολή δήλωσης, ο ασφαλισμένος η ο συντηρητής του, να επικοινωνούν με την μεσολαβούσα ασφαλίστρια κ. Κάτρη Θεοδώρα (τηλ. 2109022170  - 2614027130 -   6977256731, email: autolifeinsurance@gmail.com) για παροχή οδηγιών.
                                                   ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
       1. Διαβάστε εδώ την προσφορά GROUPAMA και αποκτήστε γνώση του περιεχομένου της
       2. Εκτυπώστε εδώ την δήλωση αποδοχής και υπογράψτε την.                                 
       3. Εκτυπώστε εδώ την αίτηση / πρόταση ασφάλισης, συμπληρώστε την και υπογράψτε την. 
       4. Σκανάρετε τα δύο έντυπα που υπογράψατε και στείλτε τα στην ηλεκτρονική διεύθυνση autolifeinsurance@gmail.com με κοινοποίηση στο σύλλογο p.s.a.a.fv@gmail.com. Εναλλακτικά μπορεί να σταλούν στο FAX 2114110217 η να παραδωθούν στα γραφεία της μεσίτριας εταιρίας (Καφαντάρη 30 & Αρχιγένους 1 - Αθήνα και Ζέρβα 2 - Αγρίνιο)
                                     ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
      Η προσφορά ισχύει για ένα μήνα και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την 15 Μαρτίου 2018.

     ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ενδιαφερόμενος που η ασφάλειά του λήγει την 20/12/2018, μέχρι 15 Μαρτίου πρέπει να στείλει στην εταιρία την δήλωση αποδοχής και την πρόταση ασφάλισης, δηλώνοντας την παραπάνω ημερομηνία ως επιθυμητή έκδοσης του συμβολαίου του . Έως 5/12/2018 θα ειδοποιηθεί από την εταιρία για πληρωμή του ασφαλίστρου. Με την πραγματοποίηση της πληρωμής θα του αποσταλεί το συμβόλαιο. Για ένα μήνα από την παραλαβή, θα έχει δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής χρημάτων, σε περίπτωση μη τήρησης των όρων της προσφοράς.
       Σε περίπτωση μη πληρωμής, δεν αποστέλλεται συμβόλαιο και η αίτηση θεωρείται άκυρη. 

     ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ: τηλ. 2109022170 - 6977256731, http://www.autolifeinsurance.gr/ (κ. Κάτρη Θεοδώρα)


 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου